ΟΜΑΔΑ

 

 

Κατερίνα Παπαδοπούλου

CO Head of Creative

Aποφασιστική, άμεση και καινοτόμα, πρωτοτυπεί κι υλοποιεί σε χρόνο dt κάθε έργο, αλλά κι ανησυχία που εισβάλλει στο γραφείο. Σπούδασε Graphic Information Design στο Λονδίνο, έχει master στο Design Μanagement και μια τελείως εναλλακτική πρόταση επικοινωνίας για κάθε project που φτάνει στα χέρια της ή καλύτερα στο email της. Είναι μαμά 2 ευφάνταστων διδύμων, που την έχουν μάθει να συντονίζει τα πάντα με απόλυτη μαεστρία. Για την ίδια, αλλά και για όλη την ομάδα της που εμπιστεύεται το πάθος της η αποδοχή της ιδέας είναι ένα αποτέλεσμα και δεν είναι το ζητούμενο. Αγαπημένο χρώμα της το μαύρο κι αγαπημένος προορισμός το σπίτι της.

Λία Καζατζίδου

Graphic Designer

Καλλιτεχνικά ανήσυχη, στην πραγματικότητα μικρό παιδί, που απολαμβάνει το χρόνο κυνηγώντας τον, χωρίς να την νοιάζει αν τελικά τον κατακτήσει. Δουλεύει ατελείωτες ώρες πίνοντας άπειρους καφέδες, ενώ οι καλύτερες ιδέες της έρχονται στο μπαλκόνι του γραφείου με το αεράκι να σπρώχνει τα σχέδιά της σε άμεση υλοποίηση. Σπούδασε Art Design & New Techlonogies, ταξίδεψε μέχρι το Τορίνο για να φοιτήσει στην Ακαδημία Καλών Τεχνών και ενώ αρίστευσε, απολάμβανε περισσότερο απ' όλα τη θέα από τον Πύργο Αντονελιάνα. Βρίσκεις πάντα στο γραφείο της τη γραφίδα της. Αν δεν δούλευε θα ήθελε να ταξιδεύει.

Δήμητρα Μάμαλη

Graphic Designer

Mιλάει ευθαρσώς μία καινονόμα, αλλά τρυφερή εικαστική γλώσσα. Ξεχωρίζει απ' όλες στο γραφείο για την ατίθαση μπούκλα της και την αυθόρμητη ματιά της. Με πτυχίο Γραφικών Τεχνών, Computer Graphics, DTP και χωρίς καθόλου μνήμη στο κινητό της προσαρμόζει κάθε project στην εποχή και συγχρονίζεται μαγικά με το timing. Φήμες λένε ότι τακτοποιεί τα πάντα γύρω της γιατί έτσι δουλεύει καλύτερα το μυαλό της. Μπορεί να γίνει κολλητή σου αν της πεις ότι σου αρέσει το Ναύπλιο, που είναι κι ο αγαπημένος της προορισμός και φυσικά αν καταλάβεις γιατί βρίσκεις παιδικά παιχνίδια στην τσάντα της.

Μαρία Μυλωνά

Graphic Designer

Πρόθυμη να διαχειριστεί κάθε παράξενη ιδέα που γίνεται εικόνα. Αγαπάει την φωτογραφία και γι αυτό έχει πάντα μαζί της τη φωτογραφική της μηχανή. Έχει τελειώσει τη Σχολή Γραφικών και Καλλιτεχνικών Σπουδών και μαζί μ' αυτή εκατοντάδες βιβλία για γραφιστική και μοντέρνες τέχνες. Μεταξύ μακέτας, λογοτύπου και συσκευασίας φτιάχνει κοσμήματα και πράγματα με πηλό. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει συλλογή από ετικέτες, ενώ τακτοποιεί σε κουτάκια τα επόμενά της σχέδια ζωής.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK