ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η designers on-call® δραστηριοποιείται στον χώρο του design με την μορφή που έχει σήμερα από το 2003.Η ιδιαιτερότητά μας είναι πως δουλεύουμε σε δύο άξονες. Και σαν δημιουργικό γραφείο αλλά και σαν ατελιέ για τελικές μακέτες ή προσαρμογές.

Στο δημιουργικό σκέλος του γραφείου μας έχουμε πολλούς μικρούς πελάτες στον χώρο του food και non-food με τους οποίους διατηρούμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις λόγω του τρόπου που δουλεύουμε. Είμαστε δίπλα τους σαν συνεργάτες αλλά και σύμβουλοι σε ό,τι έχει να κάνει με το προϊοντικό και επικοινωνιακό τους κομμάτι… και ψυχολόγοι αρκετές φορές.Σε αυτούς τους πελάτες παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν στην μελέτη εταιρικής ταυτότητας, συσκευασιών, έντυπου υλικού αλλά και στην προώθησή τους. 

Όπου το know-how & expertise μας δεν υπάρχει in-house χρησιμοποιούμε ανθρώπους από ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εννοείται πως, όπου μπορούμε και γνωρίζουμε, συστήνουμε τους ανθρώπους μας και για απευθείας συνεργασίες… οι συστάσεις-συμβουλές τέτοιου είδους δεν χρεώνονται!

Με άλλα λόγια, “πείτε μας τι θέλετε και εμείς πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να το υλοποιήσουμε ή να σας φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο άνθρωπο-εταιρία”! 

Σε ότι αφορά σε τελικές μακέτες και προσαρμογές η αμεσότητα και η οργάνωσή μας σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση σε ότι έχει να κάνει με την παραγωγή (offset ή ψηφιακές εκτυπώσεις, pop υλικό, προσαρμογές για λεωφορεία ή στάσεις, πολυσέλιδα έντυπα, περίπτερα εκθέσεων κ.λπ) μας έχει επιτρέψει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και το support μας τόσο διαφημιστικές (μικρές ή μεγάλες) όσο και σε πολυεθνικές εταιρίες.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK